Na het live of operationeel gaan wordt uw eerste aanspreekpunt voor vragen de servicedesk van BouwInfosys. Deze is tijdens kantooruren beschikbaar en staat garant voor een hoge graad van service.

Alle klanten krijgen toegang tot ons klantportaal waar meldingen eenvoudig zijn te registreren en te volgen. Indien nodig kunnen onze servicedeskmedewerkers op afstand met u meekijken. U heeft hier geen eigen tools of software voor nodig, die heeft onze servicedesk al.

Onze servicedesk is op werkdagen van 8.00 uur t/m 17.00 uur bereikbaar op 088 - 2 444 666.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...