BouwInfosys werkt met alle vooraanstaande leveranciers samen voor het zo efficient mogelijk uitwisselen van informatie. Primair gaat dat vaak over artikelinformatie, bestellingen, facturen, etc. Maar de mogelijkheden gaan steeds verder!

Vanuit onze software is het eenvoudig om artikelbestanden in te lezen vanaf leveranciers, vanaf Artikelbeheer.nl of vanuit 2BA. Maar we kunnen ook bestellingen digitaal aanleveren aan de leverancier en vervolgens digitale leverbevestigingen, pakbonnen en facturen inlezen. Dat scheelt veel handmatig werk en zorgt ervoor dat u veel efficiënter werkt!

Het inlezen van grote artikelbestanden gebeurt steeds minder. De leverancier is dat bestand immers dagelijks aan het onderhouden / wijzigen en dat betekent dat je continue moet bijwerken. Er zijn echter ook partijen die dat al centraal voor u doen (Artikelbeheer.nl en 2BA). Daarom is de mogelijkheid ontwikkeld om direct vanuit onze software het artikelbestand van Artikelbeheer.nl of 2BA te raadplegen. U selecteert online de artikelen die u wilt gebruiken (of dat nu in de calculatie, in een bestelling of in een uitgifte is) en onze software neemt volautomatisch alle info over. Makkelijk en actueel!

Wellicht nog mooier is de nieuwste techniek en dat is de integratie met de webshops van de leveranciers. Wist u dat bedrijven als de Technische Unie, Solar, Rensa en Jongeneel dagelijks vele mensen aan het werk heeft om de webshop actueel te houden en u het werk zo eenvoudig mogelijk te maken?

Met de webshopintegratie kunt u dankbaar gebruik maken van alle mogelijkheden die zij al hebben ontwikkeld en die u het leven een stuk eenvoudiger maken. Denk alleen al aan alle online adviezen: "bij dit product kunt u het beste deze hulpstukken gebruiken". Dat soort info krijgt u niet mee in een artikelbestand en dat scheelt u dus dagelijks veel werk.

BouwInfosys werkt iedere dag aan het ontwikkelen van software die u efficienter laat werken. Meer weten over alle mogelijkheden of bent u leverancier en wilt u ook zo'n integratie tot stand brengen voor uw afnemers, neem dan even contact op met onze binnendienst (088-2444600). Zij helpen u graag verder!

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...