Onze partners geven, elk via hun eigen invalshoek en expertise, mogelijkheden om u continuïteit en productverbeteringen te garanderen.

Hieronder treft u een overzicht van onze directe partners aan:

Sinds 1985 bouwt Pluriform samen met haar partners bedrijfsbrede informatiesystemen voor een waaier van branches: bouw, incasso, modelogistiek, not-for-profit, overheid, zorg, etc.

In de verschillen zoekt Pluriform de gemeenschappelijkheid; tussen klanten én tussen branches. Daardoor kan Pluriform haar prijs-prestatieverhouding steeds verder verbeteren: 'meer met minder'. De oplossingen BouwWorks, InfraWorks en InstallWorks zijn allen gebaseerd op het Pluriform platform.

Meer informatie over Pluriform

BouwInfosys ontwikkelde samen met WhiteVision een ijzersterke oplossing voor het opbouwen van een digitaal archief. Minder papierwerk, minder werk en dus kosten besparen.

Scan met WhiteVision eenvoudig uw inkoopfacturen, bonnen en algemene post. Het systeem herkent op de inkoopfactuur de juiste velden en kan de factuur automatisch inboeken.

Meer informatie over WhiteVision

Foutloze en snelle data-uitwisseling in alle fasen van het bouwproces is cruciaal voor een winstgevende en duurzame sector. 

Ketenstandaard Bouw en Techniek is een stichting die een aantal specificatie- identificatie- classificatie- en communicatiestandaarden voor de bouw-, vastgoed-, onderhouds- en installatieketen ontwikkelt en beheert.

Eén van haar standaarden is de DICO standaard (voorheen SALES standaard),  een berichtenstandaard (XML-standaard) voor elektronische communicatie tussen ketenpartijen in de bouw- en installatiesector. Door gebruik te maken van de softwareonafhankelijke berichtenstandaard kunnen bedrijven efficiënt en foutloos berichten uitwisselen tussen hun computersystemen. De standaard bevat berichten voor product- en artikelgegevens, condities, orders, opdrachten, orderbevestigingen, onderhoud, pakbonnen of facturen.

Meer informatie over Ketenstandaard

BouwInfosys en Scab werken al sinds 2003 nauw samen. Deze samenwerking zorgt ervoor dat het pakket Bouw-, Infra- & InstallWorks en het salarispakket van Scab vrijwel naadloos op elkaar aansluiten. Dat maakt je salarisverwerking nóg eenvoudiger en efficiënter.

Efficiënt - Feilloze koppeling Scab portal Personeel & Salaris en BouwInfosys
De online portal Personeel & Salaris (P&S) van Scab heeft een feilloze koppeling met Bouw-, Infra- & InstallWorks. Zo bespaar je tijd omdat je slechts eenmaal je urenverantwoording hoeft in te voeren. Het importeren van loonjournaalposten en loonspecificaties is geautomatiseerd. Mutaties en gegevens van nieuwe werknemers kun je ook vanuit de Workslijn van BouwInfosys aan Scab doorgegeven.

Meer informatie over SCAB

Compano B.V. werkt mee aan de ontwikkeling van Bouw- Infra- en InstallOffice. Medewerkers van Compano B.V. hebben in het verleden onder andere ook GA software, InstallCalc en InstallPartner ontwikkeld.

Hiernaast beheert Compano B.V. een Centrale Online Artikeldatabase met meer dan 6,4 miljoen artikelen en 2,5 miljoen producten! Deze database is bereikbaar op www.artikelbeheer.nl. Op deze site kan de branche (zowel bouw als installatie) artikelinformatie brengen en halen. Inmiddels zijn vele honderden bedrijven aangesloten!

Meer informatie over Compano

2BA: Eén formaat, één standaard en één loket voor product- en handelsgegevens.

Elektronische informatie-uitwisseling is vandaag de dag niet meer weg te denken. Zo wordt ook de behoefte aan hoogwaardige product- en handelsdata voor steeds meer doeleinden alsmaar groter. Om niet alleen voor de installatiebranche, maar ook voor andere technische bedrijfstakken in deze behoefte te voorzien, is één centrale datapool nodig. Oftewel, een uniform opgezette productdatabase, waarbij zoveel mogelijk dataleveranciers product- en aanverwante handelsdata in (ETIM) geclassificeerde en gestructureerde vorm kunnen aanbieden en waar gebruikers deze data vervolgens snel en selectief vandaan kunnen halen. De missie van 2BA luidt dan ook: 'Het verzamelen, valideren, beheren en distribueren van product- en aanverwante handelsdata van hoge kwaliteit voor diverse marktsegmenten zoals de installatiebranche, bouw, system integrators, machinebouwers en maritieme sector' met als kernpunt 'datakwaliteit'. 2BA sluit naadloos aan op de software van BouwInfosys.

Meer informatie over 2BA

Ibis is een fusie van Brink Automatisering en KPD Automatisering, marktleiders in software voor de bouw-, vastgoed- en GWW-sector. Ibis wil samenwerken met haar stakeholders, een keten vormen en ‘samen bouwen’ mogelijk maken.

Om dit te bereiken gebruikt Ibis moderne technieken en software vooral als katalysator, als middel. Ibis gaat verder dan het ontwikkelen en verkopen van software. Ibis heeft kennis van het proces van haar klanten, ibis collega’s begrijpen de keten en zijn in staat deze daadwerkelijk te verbeteren met behulp van praktische oplossingen en adviezen.

Ibis is ambitieus, toont lef door voortdurend in te spelen op veranderingen, maar heeft vooral aandacht voor haar loyale klanten en streeft naar een hoge klanttevredenheid!

Meer informatie over Ibis

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...