GeelRonitz Bouwgroep BV renoveert, onderhoud, restaureert, verbouwt en schildert! Professioneel onderhoud gaat over vooruitdenken. Elke klus waar GeelRonitz aan werkt is absoluut uniek. Zij werken daarom met een team van speciaal opgeleide mensen, die inzetbaar zijn voor de specifieke vakgebieden.

GeelRonitz is een onafhankelijke onderneming die in de loop der jaren een sterk klantgerichte werkwijze heeft ontwikkeld met als uitgangspunt simpelweg te luisteren naar de wensen en vragen van opdrachtgevers. Door de jarenlange ervaring in de branche beschikt GeelRonitz over de juiste kennis en kwaliteiten waardoor zij een betrouwbare partner zijn.

Voor GeelRonitz is het erg belangrijk om over innovatieve software en communicatietechnologie te beschikken. Dat is waarom zij al sinds 2010 gebruik maken van BouwOffice. Door aanpassingen in bestaande processen en groei van de organisatie is er bij GeelRonitz een andere behoefte ontstaan met betrekking tot het gebruik van de software. Zij willen meer automatiseren en digitaliseren met als doel te werken met één geïntegreerde oplossing, waarmee dit gehele proces wordt ondersteund.

De software die deze wens maximaal ondersteunt is BouwWorks. GeelRonitz is daarom sinds vorige week live gegaan! Wij zijn ontzettend blij dat wij als BouwInfosys mee kunnen groeien en software te ontwikkelen die bij hen past.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...