Wierts uit Landgraaf is al 50 jaar dé bouw- en kennispartner. Of het nu gaat om ketensamenwerking in grootschalige verduurzamingsprojecten, 24/7 vastgoedservice of kleinschalige renovaties en dagelijks onderhoud; de vakmensen van Wierts maken altijd het verschil.

Puur vakmanschap, korte lijnen en betrokken mensen met een grote passie voor het vak én de mens, dat is de grootste kracht van Wierts. 24/7, 365 dagen per jaar zet het bedrijf haar vakkennis, ervaring, betrokkenheid, flexibiliteit en innovativiteit in om de ambities van haar opdrachtgevers te realiseren. Altijd met als doel de verwachtingen te overtreffen.

Na een plezierige kennismaking en een aantal opvolgende demonstraties van de software heeft Wierts overtuigend de keuze gemaakt voor BouwWorks, de beste ERP oplossing voor aannemers in nieuwbouw, renovatie, verbouw en onderhoud. Ook het installatiebedrijf Adriaens zal met BouwWorks gaan werken.

De belangrijkste drijfveer voor het kiezen van nieuwe software was de wens om haar opdrachtgevers nog beter te kunnen ondersteunen. Ketensamenwerking via DICO met opdrachtgevers en onderaannemers om continuïteit te waarborgen en groei ambities ook softwarematig te ondersteunen.

BouwWorks gaat ervoor zorgen dat Wierts alle processen binnen het bedrijf voortaan integraal (en vanzelfsprekend ook digitaal) ondersteunt. Hiermee kan zij nog efficiënter werken en op deze manier optimaal profiteren van alle beschikbare functionaliteiten die BouwWorks geïntegreerd in de software biedt. Wierts zal van calculatie t/m facturatie gebruik gaan maken van de software waarbij iedereen, dus binnen en buiten, toegang gaat krijgen tot de software.

Wierts is al sinds jaar en dag een écht familiebedrijf. Korte lijnen, een grote mate van vertrouwen in elkaar en altijd aandacht voor de mens. Vakmanschap en kwaliteit zijn altijd leidend geweest, om succesvol te groeien. Wij zijn er trots op dat BouwInfosys hierbij aansluit en dat wij hen met onze software vooruit helpen . Wij kijken uit naar een fijne samenwerking!

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...