Onze partners versterken elk via hun eigen expertise onze software. Zo werken wij al jaren nauw samen met onze softwarepartner WhiteVision. Met WhiteVision bieden wij onze klanten een totaaloplossing voor een snellere afhandeling van hun financiële administratie.

De oplossing van WhiteVision biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden: van digitale factuur herkenning (OCR) tot het goedkeuren van facturen doormiddel van workflow-software. De software van WhiteVision herkent snel en eenvoudig digitaal de inkomende documenten. Zo kunnen onze klanten efficiënt en duurzaam hun facturen inboeken, fiatteren, archiveren en terugvinden. Dit betekent een flinke tijdbesparing, omdat handmatige invoer verleden tijd is. 

Wat de oplossing van WhiteVision uniek maakt is dat Bouw-, Infra- en InstallWorks en WhiteVision samenwerken tot op componenten niveau. Klanten gebruiken WhiteVision niet naast ons ERP-pakket, de koppeling is écht geïntegreerd in het systeem. Door deze integratie in onze Bouw-, Infra- en InstallWorks software en de koppeling met Bouw-, Infra- en InstallOffice ervaren al onze klanten dagelijks het gemak van deze digitale document herkenning.

WhiteVision zegt: “Door onze branchefocus zijn wij al meer dan 15 jaar een toonaangevende partij binnen de bouw-, infra- en installatiesector. Onze krachtenbundeling met BouwInfosys leidt tot een sterk partnership, waarbij branchekennis, eenduidige ambities én uitgangspunten centraal staan”.

Wij, als BouwInfosys, zijn blij met WhiteVision als partner. Een partner die er mede voor zorgt dat onze klanten maximaal ondersteund worden in de dagelijkse handelingen.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...