Eenvoudig projecten plannen en de projectadministratie uitvoeren?
Een goed project begint bij de juiste planning. Wij weten uit ervaring dat werken met Bouw-, Infra- & InstallOffice grip geeft op de planning en administratieve afhandeling van projecten.

Onze klanten ervaren hierbij dat zij eenvoudig de werken inplannen en deze vervolgens met één druk op de knop naar hun medewerkers versturen. De betreffende collega’s zien vervolgens meteen via de app waar en hoe laat zij verwacht worden en welk materieel ze mee moeten nemen.

Belangrijkste voordelen
Als wij onze gebruikers vragen wat zij de belangrijkste voordelen van Bouw-, Infra- & InstallOffice software vinden, dan noemen zij:

  • Het eenvoudig & flexibel plannen
  • De verbeterde aansturing en communicatie met medewerkers in de buitendienst
  • Dat alle informatie dagelijks compleet is en de administratie dit meteen af kan handelen
  • Eenvoudige urenregistratie, de beschikbare informatie over de reistijd en het inzicht in gebruikt materieel

Interesse?
Wilt u ook graag weten welk voordelen onze Bouw-, Infra- & InstallOffice software voor u heeft, neem dan contact met ons op voor een kennismaking. Tijdens een vrijblijvende demonstratie, laten wij u dan graag de voordelen van onze software zien.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...