“Met de invoering van BouwOffice Online, hebben wij kosten veel eerder zichtbaar in de (project)administratie. Alles wordt nu digitaal aangeleverd, wat voor snelheid en eenvoud zorgt!”

Al sinds mei 1999 (!) werkt Bouwbedrijf Buytels B.V. uit Eindhoven met de ERP-oplossing BouwOffice van BouwInfosys B.V. Dit hebben zij onlangs uitgebreid met de applicatie BouwOffice Online. Met deze app is hun urenregistratie volledig gedigitaliseerd.

Bouwen door vertrouwen
Bouwbedrijf Buytels is een gevestigde naam in Eindhoven en omstreken. Klanten hebben vertrouwen in hun kwaliteit en vakmanschap, vertrouwen in het realiseren van de woonwensen, maar ook zeker vertrouwen in het nakomen van hun afspraken. Het statement van Bouwbedrijf Buytels luidt niet voor niets: ‘Bouwen door vertrouwen’.

Sandra, al jaren een vertrouwd gezicht van Bouwbedrijf Buytels vertelt over het bedrijf: “Als je met ons in zee gaat, hebben wij wederzijds onze afspraken, verantwoordelijkheden en verplichtingen helder. Onze vakmensen zijn betrokken en denken met de klant mee. Ons doel is de verwachtingen in te kleuren, of liever nog, de verwachtingen te overtreffen.”

Bouwen aan digitalisering
Bouwbedrijf Buytels zet BouwOffice de laatste jaren al steeds beter en efficiënter in. Zo zijn zij dit jaar begonnen met hun projecten te plannen in de Projectplanning van BouwInfosys. Ook werkt de financiële- en projectadministratie geïntegreerd in de software. Om dit te vereenvoudigen boeken en fiatteren ze alle inkoopfacturen digitaal. Dit gaat inclusief een e-mailhandler, die alle facturen automatisch uit de mailbox verzamelt. Zoals je ziet, vinden ze digitaliseren bij Bouwbedrijf Buytels erg belangrijk.

Het was daarom nu ook tijd voor de volgende stap richting automatisering. De introductie van de app BouwOffice Online zorgt dat voortaan ook de urenregistratie volledig digitaal gaat. De vakmensen van Bouwbedrijf Buytels selecteren in de app eenvoudig het juiste project en vullen hier alle registraties (arbeid, materieel en artikelen) van het werk in. Dit gaat hen veel tijd besparen aan administratieve rompslomp.

We vragen Sandra of ze onze software, in het bijzonder de BouwOffice Online app, zou aanbevelen bij collega-ondernemers. Hierop is haar antwoord volmondig “Ja, het is een mooi product in combinatie met BouwOffice.”

Meer weten over bouwbedrijf Buytels bezoek dan de website Bouwbedrijf Buytels

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...