Sinds de lancering van onze nieuwe applicatie voor Bouw-, Infra- & InstallOffice Online sluiten er dagelijks veel nieuwe gebruikers aan. We zijn erg trots dat we in zo'n korte periode al veel klanten mogen ondersteunen met het online platform.

Timmerlieden, bouwvakkers, monteurs, hoveniers en stratenmakers vullen dagelijks hun uren, ingezet materieel en verbruikte artikelen online in via een dagstaat, weekstaat of mobiele bon. Dat vakmensen geen administrateurs zijn, dat is een feit. Daarom is het extra mooi om juist vanuit hen de enthousiaste reacties te ontvangen en te horen dat ze de app erg gebruiksvriendelijk vinden. Een goede motivator om de komende periode flink door te bouwen aan nieuwe en mooie functionaliteiten.

Er is deze week een nieuwe versie uitgebracht, waar iedere gebruiker automatisch gebruik van maakt. Deze versie heeft, naast een hoop verbeteringen, de volgende nieuwe functionaliteit:

• Verlofaanvragen; vraag eenvoudig verlof aan
• Verlofaanvragencontrole; beoordeel de verlofaanvragen
• Bonnencontrole; de digitale stapel met afgeronde bonnen

We verwachten vóór het einde van het jaar 2021 nog een nieuwe versie op te leveren. 

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...