Wits Vastgoedonderhoud Nederland kiest voor BouwWorks

“Vanaf de eerste aanlevering van antwoorden op onze vragen (RFI) tot aan de laatste demonstratie waren wij erg enthousiast over BouwWorks. Naast het gebruikersgemak heeft BouwWorks veel functionaliteiten standaard in het pakket zitten waardoor weinig extra applicaties benodigd zijn.”

We zijn er bijzonder trots op dat Wits Vastgoedonderhoud Nederland heeft gekozen voor de integrale invoering van BouwWorks binnen haar organisatie. Wits is een landelijk opererend onderhoudsbedrijf met 8 vestigingen en meer dan 350 medewerkers in dienst.

Na een gedegen selectietraject waarin maar liefst 12 partijen deelnamen koos het bedrijf unaniem voor BouwWorks om haar processen te gaan ondersteunen.

Arnoud Woltman (financieel manager) licht het traject toe: “Begin dit jaar hebben wij een werkgroep geformeerd die belast is met de selectieprocedure van een nieuw ERP pakket voor alle Wits bedrijven binnen Wits Vastgoedonderhoud Nederland.

Aangezien wij weinig ervaring hebben met dit soort selectietrajecten, en dat met de inkoop van een ERP pakket en samenwerking met ERP leverancier voor vele jaren aangaat, hebben wij besloten om Mitopics in te schakelen om ons in het gehele traject te begeleiden en ondersteunen.”.

Arnoud vervolgt: “Mitopics heeft daarop een inventarisatie uitgevoerd binnen Wits, middels interviews, om onze eisen en wensen te formuleren. De KSF-lijst die hieruit is voortgekomen vormde de basis van de uitvraag (RFI) die richting meerdere ERP leveranciers is gegaan.

Op basis van de beantwoording in de RFI hebben wij uiteindelijk 4 partijen uitgenodigd voor een steekproefsessie. Hierbij zijn in één dagdeel meerdere gevraagde processen gedemonstreerd om de mogelijkheden binnen hun ERP-pakket te toetsen. Na deze steekproefsessies hebben wij uiteindelijk 2 partijen uitgenodigd om alle processen uit de KSF-lijst te demonstreren.”.

“Vanaf de eerste aanlevering van antwoorden op onze vragen (RFI) tot aan de laatste demonstratie waren wij erg enthousiast over BouwWorks. Naast het gebruikersgemak heeft BouwWorks veel functionaliteiten standaard in het pakket zitten waardoor weinig extra applicaties benodigd zijn.” besluit Arnoud.

Wits zal BouwWorks breed gaan inzetten binnen het bedrijf, dus voor alle medewerkers, zowel binnen als buiten. Vanzelfsprekend zal gebruik worden gemaakt van de DICO koppeling, mobiele werkbon en urenregistratie op de mobiele telefoon (intranet app). Maar ook van de functionaliteit voor MJOP (meerjarenonderhoud) en mutatiewoningen. Hoe mooi dat dat allemaal geïntegreerd in één systeem kan worden ondergebracht.

Over WITS
Wits Vastgoedonderhoud Nederland is een integraal vastgoedonderhoudsbedrijf dat met aandacht vastgoed onderhoudt, verbetert en verduurzaamt. Met haar kennis en ervaring kunnen zij u adviseren en zorgen zij dat uw vastgoed veilig, gezond, duurzaam, comfortabel én met de gewenste uitstraling voor het gebruiksdoel kan worden ingezet.

Meer weten over Wits Vastgoedonderhoud Nederland, bezoek dan de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...