Nieuwe versie RSX1.10 beschikbaar in InfraWorks

De RAW systematiek van het CROW wijzigt tegenwoordig ieder jaar. Waar voorheen eens in de vijf jaar een nieuwe versie kwam, worden nu ieder jaar wijzigingen doorgevoerd om sneller in te kunnen spelen op ontwikkelingen in de markt.

Wijziging in RAW 2020
Door het CROW is in september 2021 een wijziging doorgevoerd op de standaard 2020. De wijziging heeft geleid tot een versie ophoging van de bestekken (van 1.9 naar 1.10). De verwachting is dan ook dat er snel bestekken op de markt komen in deze nieuwe versie.

Geen zorgen!
InfraWorks ondersteunt ondertussen het inlezen van de nieuwste versie van de RSX bestanden (versie 1.10). Het is niet eens nodig om te updaten, want de aanpassing is ook doorgevoerd in voorgaande versies van InfraWorks. Concreet betekent dit dat alle gebruikers van InfraWorks de nieuwe versie van de RSX al kunnen inlezen.

U bent er met InfraWorks dus van verzekerd dat u direct aan de slag kunt als u zo'n nieuwe RSX aangeleverd krijgt. Dat is een geruststellende gedachte. Wij wensen u veel succes met de aanbestedingen!

Download hier de wijzigingen.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...