GKB Groep | InfraWorks

GKB Groep is een prachtig familiebedrijf uit Barendrecht dat zich richt op de buitenruimte in de breedste zin van het woord. Een bedrijf met kennis van zaken en expertise op het gebied van cultuur-, groen- en civiele techniek. Maar ook creativiteit om de beschikbare ruimte maximaal te benutten en een aantrekkelijke omgeving te creëren.

We zijn er trots op dat GKB Groep heeft besloten om integraal InfraWorks in te gaan zetten voor de ondersteuning van haar processen. Integraal betekent ook hier weer dat alle bedrijfsonderdelen en alle medewerkers gebruik gaan maken van InfraWorks. Van calculatie tot en met facturatie, van weegbrug tot en met machinebouw. Optimaal profiteren van de beschikbare functionaliteit en daarmee maximale efficiencywinst behalen.

Over GKB
In 1946 legden Jan en Pieter-Arie Kraaijeveld de basis voor de GKB Groep. Ondertussen zijn meer dan twintig familieleden eigenaar van het bedrijf en luisteren er meer dan veertig werknemers naar de naam Kraaijeveld. De hechte familieband bepaalt de cultuur, inzet en het sterke verantwoordelijkheidsgevoel van het hele team. De organisatie kent weinig hiërarchie en is flexibel. Juist dat unieke karakter van GKB spreekt veel opdrachtgevers aan.

GKB is actief in verschillende disciplines: bruggen, baggerwerken, beschoeiing, boomverzorging, cultuurwerken en parken, groenonderhoud, kunstwerken, speelvoorzieningen, sportcomplexen, staalwerk en weg- en waterbouw. Deze disciplines worden bediend vanuit onder andere onderstaande bedrijven die samen de GKB Groep vormen:

- GKB Realisatie
- Grondbank IJsselmonde
- GKB Machines
- GKB Visie
- GKB Materieel
- GKB Staalwerk

Alle disciplines zullen straks geïntegreerd vanuit één systeem gaan opereren. InfraWorks zal de gebruikers op kantoor gaan ondersteunen, maar ook de medewerkers buiten (inclusief uitvoerders en chauffeurs). Dagelijks zijn rond de 250 mensen aan het werk voor het bedrijf.

Meer weten over de GKB Groep, bezoek dan de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...