Van Eerd Groep - InfraWorks

Afgelopen week heeft ook de Van Eerd Groep uit Veldhoven de keuze gemaakt voor de invoering van InfraWorks ter ondersteuning van haar processen. Van Eerd Groep is een technische dienstverlener die baanvakken voor spoor en wegen aanlegt en onderhoudt.

Met innovatieve concepten en integrale oplossingen bedient de Van Eerd Groep haar klanten van inventarisatie tot en met realisatie, onderhoud en beheer. Van Eerd Groep heeft de kennis, ervaring en de omvang om uiteenlopende en complexe projecten uit te kunnen voeren.

De verschillende bedrijven van Van Eerd Groep bieden een totaalpakket van diensten en materieel. Van het inmeten van projecten, het slopen en afvoeren van bestaande wegen en sporen, het egaliseren en profileren van baanvakken tot het compleet opbouwen van spoorbanen.

Als specialist in het spoor heeft de Van Eerd Groep samenwerkingsverbanden met VolkerRail Nederland BV, BAM Infra Rail BV, Strukton Rail BV, Swietelsky Benelux BV, Dura Vermeer Railinfra BV, Spitzke Spoorbouw BV, BAM Track BVBA, Strukton Rail BVBA, Ingenieursbureaus Logitech, Movares, ING-Rail, ProRail, GVB, RET, HTM, Infrabel en TucRail.

InfraWorks
Het bedrijf heeft nu dus de keuze gemaakt om met InfraWorks haar processen verder te gaan automatiseren. InfraWorks zal zowel binnen als buiten ingezet gaan worden zodat iedereen binnen de Van Eerd Groep straks met één systeem werkt, van calcuatie t/m facturatie, van machinist tot chauffeur (en niet te vergeten de uitvoerder buiten).

InfraWorks is de meest uitgebreide ERP oplossing voor bedrijven in de infra. Uniek is dat alle geboden functionaliteit in één en dezelfde oplossing is ontwikkeld. Of het nu gaat om calculatie (RAW en niet-RAW), besteksadministratie, financiële administratie, uitvoerdersportaal of intranet. Geen koppelingen maar èchte integratie. De efficiencywinst die dat oplevert merk je als gebruiker iedere dag!

Meer weten over de Van Eerd Groep, bezoek dan de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...