Wever Bouwgroep kiest voor BouwWorks

We zijn verheugd te kunnen melden dat ook De Wever Bouwgroep met vestigingen in Waarland en Amsterdam heeft gekozen voor de overgang naar BouwWorks, de meest innovatieve ERP oplossing in de markt.

Na een uitgebreid selectietraject met meerdere demo's is de keuze gevallen op BouwWorks. Het bedrijf gaat BouwWorks integraal inzetten en dat betekent dat iedereen in het bedrijf gebruik gaat maken van de software. Daar zit ook de grootste kracht van BouwWorks: een totaaloplossing van calculatie t/m facturatie, aangevuld met portalen en apps voor de medewerkers buiten.

Mooi is dat de medewerkers buiten de beschikking krijgen over een eigen Wever Bouwgroep app die zal worden gepubliceerd in de appstores van Apple (iOS) en Google (Android). Dat geeft toch net dat beetje extra's als je op de tablet de mobiele werkbon of op de telefoon het intranet start. 

Het bedrijf zal naast BouwWorks ook gebruik gaan maken van WhiteVision voor het scannen en herkennen van inkoopfacturen. De fiattering van inkoopfacturen (maar ook van weekstaten, verkoopfacturen, etc) wordt integraal door BouwWorks ondersteund. Zo krijgt de uitvoerder buiten dadelijk op de tablet in het uitvoerdersportaal van BouwWorks de facturen te fiatteren.

Doel is voor het einde van het jaar volledig over te zijn op BouwWorks.

Over de Wever Bouwgroep
De Wever Bouwgroep is een groep van gespecialiseerde bedrijven die nauw met elkaar samenwerken om de best mogelijke service en kwaliteit aan relaties te verlenen. De verschillende disciplines vullen elkaar aan en de groepsvorm zorgt dat voor elk project de juiste vakmensen worden ingeschakeld. Vakmanschap en kunde, aangevuld met passie voor het prachtige vak, zijn de kracht van Wever Bouwgroep.

Meer te weten komen over Wever Bouwgroep, bekijk dan de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...