SPELT is een gezond familiebedrijf, sterk in het inzamelen en verwerken van afvalstromen en sterk in het uitvoeren van grondwerkprojecten. Vrijwel alle afvalstoffen worden bij SPELT gerecycled en omgezet in grondstoffen en energie. Afvalstoffen zien zij dan ook als een nieuwe start voor grondstoffen. Door de juiste aandacht voor de afvalstromen beschermen zij primaire materialen en dragen ze bij aan de circulaire economie.

Sinds 2012 werkt SPELT met InfraWorks. Met 35 werknemers op kantoor en 125 buiten werken zij iedere dag aan mooie projecten ondersteund door onze software. Wij zijn trots dat Spelt al 10 jaar onze software inzet voor ondersteuning in haar processen. InfraWorks wordt door SPELT ingezet voor onder andere calculatie, projectadministratie en financiële administratie.

InfraWorks levert SPELT inzicht in de projectkosten en –opbrengsten. Daarnaast worden door InfraWorks de projectadministratie- en boekhoudprocessen vereenvoudigd.

InfraWorks is de meest uitgebreide ERP-oplossing voor bedrijven in de infra. Uniek is dat alle geboden functionaliteit in één en dezelfde oplossing is ontwikkeld. Of het nu gaat om calculatie (RAW en niet-RAW), besteksadministratie, financiële administratie, uitvoerdersportaal of intranet. Geen koppelingen maar èchte integratie.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...