Zoeken en vinden op onze website

Werken bij BouwInfosys

BouwInfosys is specialist in ERP software voor bedrijven in de Bouw-, Infra- en Installatiebranche. Vanuit een prachtig monumentaal pand in Helvoirt ontwikkelen, verkopen en ondersteunen wij sinds 2003 onze innovatieve software. Wij zijn een organisatie met zo’n 50 medewerkers, die continu in beweging is. Om ontwikkeling van onze medewerkers te stimuleren, verzorgen wij trainingen en kennissessies. Dit alles gebeurt binnen een laagdrempelige organisatie met informele werksfeer, waarbij iedereen bij elkaar naar binnen kan lopen. De werkweek sluiten we wekelijks af met een vrijdagmiddagborrel.

Vanwege groei van het klantenbestand zijn wij voor diverse afdelingen op zoek naar geschikte kandidaten. Het gaat om de afdelingen servicedesk, consultancy en ontwikkeling. Om de klant zowel op afstand als ter plaatse goed van dienst te kunnen zijn is samenwerking tussen deze afdelingen van groot belang. Vandaar dat de werkzaamheden van de functies elkaar deels overlappen.


Voor alle genoemde functies zoeken we meerdere kandidaten!


BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...