Zoeken en vinden op onze website

Werken bij BouwInfosys

BouwInfosys is een softwarehuis met diepgewortelde kennis & ervaring in de bouw-, infra- en installatiebranche. Vanuit een prachtig monumentaal pand in Helvoirt ontwikkelen, verkopen en ondersteunen wij sinds 2003 gespecialiseerde software.

Vanwege groei van het klantenbestand zijn wij voor diverse afdelingen op zoek naar geschikte kandidaten. Het gaat om de afdelingen servicedesk, consultancy en ontwikkeling.

Om de klant zowel op afstand als ter plaatse goed van dienst te kunnen zijn is samenwerking tussen deze afdelingen van groot belang. Vandaar dat de werkzaamheden van de functies elkaar deels overlappen.

  • Servicedesk medewerker / inhouse consultant (m/v)
  • ERP Consultant (m/v)
  • Modelleur (m/v)

Voor alle genoemde functies zoeken we meerdere kandidaten!

BouwInfosys kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur met een pragmatische inslag. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en de werksfeer is ontspannen maar professioneel.

Onze medewerkers hebben een hoog kennisniveau van zowel de softwareproducten als van de bedrijfprocessen in de bouwnijverheid. Met ondertussen meer dan 50 medewerkers ondersteunen we dagelijks de vele duizenden gebruikers van onze innovatieve software.

Bekijk hiernaast de actuele vacatures.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt.
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing.
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt.
Lees meer...