Zoeken en vinden op onze website

Om onze klanten snel en doeltreffend te ondersteunen maakt onze servicedesk gebruik van de FastViewer support tool. Hiermee kunnen onze medewerkers het beeldscherm van de gebruiker overnemen om mee te kijken of om in het kort te laten zien hoe een programma werkt.

Voor deelname aan een supportsessie start u de FastViewer Client. U krijgt, van een van onze servicedesk medewerkers, een sessienummer wat u in dient te vullen in de FastViewer Client software. Nadat op de knop 'Verbinden' klikt wordt dan de sessie gestart.

Indien de FastViewer Client door uw browser niet direct kan worden uitgevoerd, sla dan het bestand op en start onze support tool vanuit de map op uw PC waarin het bestand is opgeslagen.

Met deze supporttool kunnen wij ook meekijken op uw tablet. Wij kunnen uw tablet niet bedienen, maar u kunt ons dan wel laten zien wat er op uw tablet gebeurt. Om ons mee te laten kijken op uw tablet dient u een app te installeren, deze kunt u gratis downloaden in de App store of Google Play.