Om onze klanten snel en doeltreffend te ondersteunen maakt onze servicedesk gebruik van de TeamViewer support tool. Hiermee kunnen onze medewerkers het beeldscherm van de gebruiker overnemen om mee te kijken of om in het kort te laten zien hoe een programma werkt.

Voor deelname aan een supportsessie start u de TeamViewer Client, deze toont u een ID en een Wachtwoord. Beiden geeft u door aan onze servicedesk medewerker die met deze gegevens de sessie kan starten.

Om onze TeamViewer client te downloaden klikt u op onderstaande knop.