Zoeken en vinden op onze website

Om onze klanten snel en doeltreffend te ondersteunen maakt onze servicedesk gebruik van de RHUB TurboMeeting support tool. Hiermee kunnen onze medewerkers het beeldscherm van de gebruiker overnemen, om in het kort te laten zien hoe een programma werkt, of om kleine reparaties uit te voeren.

Voor deelname aan een supportsessie krijgt u, van een van onze servicedesk medewerkers, een Meeting-IDnummer. Nadat u ook een naam heeft ingevuld en een klik op de knop 'Sessie starten' wordt dan de sessie gestart.

Werkt bovenstaande inlogprocedure niet, download dan hier de TurboMeeting client-software.

BOUW

Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt.
Lees meer...

INFRA / GWW

BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing.
Lees meer...

INSTALLATIE

BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. Lees meer...

OPLEIDINGEN

BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt.
Lees meer...