Kantoor BouwInfosys

BouwInfosys is een softwarehuis met diepgewortelde kennis & ervaring in de bouw-, infra- en installatiebranche. Vanuit ons kantoor in Helvoirt ontwikkelen, verkopen en ondersteunen wij sinds 2003 gespecialiseerde software.

Dagelijks werken vele duizenden gebruikers met onze innovatieve software. Daarmee is BouwInfosys één van de snelst groeiende softwarehuizen in Nederland met gespecialiseerde software voor de bouw-, infra- en installatiebranche.

Onze software biedt u per pakket één oplossing voor uw gehele bedrijf. Alle kantoorfuncties, inclusief de financiële administratie, worden met deze, volledig op Windows gebaseerde pakketten, ondersteund. Uitgangspunt van BouwInfosys is dat er maar op één manier naar software gekeken kan worden: software is gereedschap!

Onze software is daarmee het allerbeste gereedschap voor uw bedrijf. Dankzij de geïntegreerde oplossing kunnen alle afdelingen in uw bedrijf en externe partners onderling gegevens uitwisselen.

BouwInfosys kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur met een pragmatische inslag. Het personeel heeft een hoog kennisniveau van de softwareproducten én de bedrijfprocessen in de bouwnijverheid.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...