Van der Ven kiest voor integrale invoering InfraWorks

Van der Ven is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1968. Het is een middelgroot aannemingsbedrijf met verrassend veel disciplines onder één dak. Het stelt Van der Ven in staat om adequaat en goed gecoördineerd in te spelen op wensen van opdrachtgevers.

Zo is Van der Ven een kwaliteitspartner als het gaat om leidingwerken, grond-, water- en wegenbouw, natuur- en cultuurtechniek en beton- en waterwerken. Maar ook voor groenvoorzieningen, bouw, herstel en onderhoud aan historische objecten, asbestsaneringen, bodem- en waterbodemsaneringen en sloopwerkzaamheden.

InfraWorks
De wens van Van der Ven was om integraal te gaan werken in één oplossing, van calculatie tot en met financiële administratie en van HRM tot KAM. Dat is mogelijk met InfraWorks, de oplossing van BouwInfosys voor grotere bedrijven in de infra.

Gezamenlijk is gekeken naar de mogelijkheden van InfraWorks. Die bleken ruim voldoende te zijn voor de wensen en eisen van Van der Ven. Dit, in combinatie met het feit dat InfraWorks de enige echt geïntegreerde oplossing in de markt is, heeft Van der Ven doen besluiten om de stap naar InfraWorks te gaan maken. Alle medewerkers gaan met InfraWorks werken, zowel binnen als buiten.

Vanzelfsprekend zijn we blij en trots dat zo'n prachtig bedrijf de relatie met BouwInfosys hiermee gaat bestendigen!

Meer te weten komen over Van der Ven, bekijk dan de website of de bedrijfsfilm.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...