Van der Weerd Grafhorst kiest voor InfraWorks

Van der Weerd Grafhorst is een prachtig bedrijf met een indrukwekkend aantal materieelstukken waarmee dagelijks een tal van werkzaamheden wordt uitgevoerd. Het bedrijf onderhoudt het groen langs de openbare wegen en de watergangen in Midden en Noord Nederland. Daarnaast realiseert, onderhoudt en beheert Van der Weerd in Midden en Noord Nederland de openbare ruimte.

Het bedrijf is gevestigd in Grafhorst alwaar het kortgeleden een prachtige nieuwe werf in gebruik heeft genomen. Door de groei van de organisatie is de behoefte ontstaan aan een integraal systeem waarin alle processen kunnen worden ondergebracht. Na meerdere demo's en een referentiebezoek is gekozen voor de invoering van InfraWorks.

Indrukwekkend is de hoeveelheid materieel die Van der Weerd dagelijks inzet en dat wordt straks integraal vanuit InfraWorks gepland. De implementatie is ondertussen gestart.

Bekijk voor meer informatie over Van der Weerd Grafhorst onderstaande video of bekijk de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...