Bouwbedrijf van Montfort

Bouwbedrijf van Montfort BV uit Bergeijk was toe aan een nieuwe ERP oplossing voor een betere ondersteuning van haar processen. Na meerdere demo's is de keuze overtuigend gevallen op BouwWorks.

Als regionaal bouwbedrijf is Bouwbedrijf van Montfort BV sinds het einde van de jaren 60 van de vorige eeuw actief binnen alle sectoren van de bouwnijverheid. Die activiteiten worden uitgevoerd door ongeveer 65 vaste medewerkers, aangevuld met inleners en onderaannemers. Zij houden zich bezig met werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van woningbouw projecten en bedrijfspanden.

Na bijna een halve eeuw van groei en ervaring is Bouw­bedrijf van Montfort BV uitgegroeid tot een begrip. Een bedrijf dat in staat is in alle sectoren van de bouw­nijverheid producten te leveren die voldoen aan alle eisen van de opdracht­gever. Producten van top­kwaliteit, gebouwd door een solide partner die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

De huidige ERP oplossing voldeed niet meer aan de wensen van het bedrijf. Met de invoering van BouwWorks zal er veel efficiënter gewerkt gaan worden. Uiteindelijke doel is dat iedereen gebruik gaat maken van de oplossing. Dat geldt niet alleen voor de eigen medewerkers binnen & buiten, maar ook voor kopers & bewoners (BouwWorks kent integrale functionaliteit voor kopersbeheer inclusief kopersportaal).

De invoering zal op korte termijn van start gaan en in fases worden doorlopen. Vanzelfsprekend zal Bouwbedrijf van Montfort ook gebruik gaan maken van WhiteVision voor de verwerking van inkoopfacturen die nog in PDF binnenkomen.

Kijk voor meer informatie over Bouwbedrijf van Montfort op de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...