De software van BouwInfosys is continu in ontwikkeling. De afgelopen periode is hard gewerkt aan een nieuwe versie van Bouw-, Infra- en InstallOffice, een versie bomvol nieuwe functionaliteiten.

Onze klanten willen graag aan de slag met Bouw-, Infra- en InstallOffice versie 16.006. De versie heeft namelijk aanpassingen en oplossingen specifiek voor de branche, waardoor gebruikers nóg efficiënter hun werk kunnen doen. Een paar in het oog springende punten:

  • Email-pdf facturen met bijlagen, waarmee de gebruiker één of meerdere bijlagen kan samenvoegen met de verkoopfactuur tot één pdf-bestand. ‘Geen knip en plakwerk’ meer, maar snel en eenvoudig een complete verkoopfactuur versturen!
  • Pdf-inkoopfacturen inlezen voor de klanten die geen facturen scannen of xml-facturen ontvangen. De factuur wordt in het boekingsscherm getoond en automatisch gearchiveerd. Geen volle ordners meer, maar papier besparen en digitaal beschikbaar voor alle gebruikers!
  • Onderhoudsopdrachten importeren voor klanten met reparatieverzoeken van opdrachtgevers, zoals woningbouwverenigingen of verzekeraars ontvangen, die automatisch worden omgezet naar een werk- of servicebon. Overtypen van opdrachten en werkadressen is vanaf nu overbodig. Met een enkele klik staat de bon in de planning of op de tablet van de medewerker. Gemakkelijk, efficiënt én standaard in de software aanwezig!
  • Nieuwe module Projectplanning. Maak eenvoudig een overzichtelijk strokenschema voor de uitvoerder of opdrachtgever en bewaak de voortgang van het project. Met een druk op de knop een afdruk maken van één of meerdere projecten (overall-planning). Geen tijdrovende Excel-sheets meer, maar een grafische planning voor beter inzicht en voortgang van uw projecten!


Wilt u kennismaken met Bouw-, Infra-, of InstallOffice? Laat het ons telefonisch of per e-mail weten. Onze accountmanagers vertellen u er graag meer over! Gebruikt u Bouw-, Infra-, of InstallOffice al en wilt u updaten naar de nieuwste versie? Meldt u dan aan door hier het inschrijfformulier in te vullen. 

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...