Klever Boor- en Perstechniek kiest voor InfraWorks

Klever Boor- en Perstechniek is dé specialist op het gebied van horizontaal gestuurde boringen. Met de al vanaf 1994 opgebouwde praktijkervaring is Klever de ideale partner voor het veilig en betrouwbaar realiseren van ondergrondse infrastructuren.

Horizontaal gestuurd boren, ook wel HDD (Horizontal Directional Drilling) genoemd, is een sleufloze techniek die men toe past om overlast voor de omgeving te minimaliseren en om tijd te besparen. Met de meest geavanceerde techniek en materieel is Klever in staat om horizontaal gestuurde boring uit te voeren tot een diameter van 1.200 mm. Klever realiseert gestuurde boringen tot maximaal 1.500 meter.

Het bedrijf maakt momenteel gebruik van InfraOffice van BouwInfosys. Na een uitgebreid selectietraject waarin meerdere partijen goed zijn vergeleken is besloten om de overstap naar InfraWorks te maken. InfraWorks zal integraal worden ingezet voor alle medewerkers van het bedrijf.

Om de overstap van InfraOffice naar InfraWorks te maken is door BouwInfosys veel tijd geïnvesteerd in het maken van een conversie-mogelijkheid. Op deze wijze kan snel en relatief eenvoudig een overgang naar InfraWorks worden gerealiseerd. Na de conversie zal InfraWorks verder worden uitgerold binnen het bedrijf.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...