VKP Bouw

Weer een prachtig bedrijf wat na een gedegen selectie overtuigend kiest voor BouwWorks. Ditmaal is het VKP Bouw in Kapelle. VKP specialiseert zich sinds 2003 in totaaloplossingen op het gebied van HSB, ruwbouw timmerwerk, gevelbekleding en houten kozijnen. VKP levert al prefab elementen aan vele klanten van BouwInfosys.

VKP levert als bouwpartner een totaaloplossing voor prefab houtskeletbouw (HSB), ruwbouw timmerwerk, gevelafwerking en/of houten kozijnen. Uniek aan VKP is de vier-in-één en als totaalproduct door VKP berekend, geproduceerd en geplaatst. Doordat VKP zelf engineert, produceert en monteert lost het bedrijf de daarbij meest voorkomende faalkosten door afstemmingsproblemen dus ook zelf op. Dit resulteert in een beter beheersbare planning, beheersing van kosten en minder risico voor haar opdrachtgevers.

Het bedrijf doet dit transparant, duidelijk en meest belangrijk: met veel plezier! Wat wil je als opdrachtgever (veelal aannemer) nog meer? Bij VKP gelooft men dat als iedereen met plezier werkt men het beste uit zichzelf haalt wat uiteindelijk leidt tot het beste resultaat voor iedereen!

BouwWorks
BouwWorks zal hèt centrale systeem in de operatie van VKP worden. Van calculatie tot en met productie, van planning tot en met facturatie. Iedereen in het bedrijf zal daarmee gaan werken met BouwWorks, zowel binnen als buiten. Met name de integrale planningsmogelijkheden en de aansturing door middel van unieke dashboards gaven de doorslag om te kiezen voor BouwWorks.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...