Wetering Heesch kiest voor InfraWorks

We zijn er trots op dat ook het mooie familiebedrijf Wetering uit Heesch na een gedegen selectietraject - waarbij alle mogelijke oplossingen goed met elkaar zijn vergeleken - overtuigend heeft gekozen voor InfraWorks als integrale oplossing voor de ondersteuning van haar processen.

Wetering, in 1955 begonnen met één truck, is uitgegroeid tot een multidisciplinaire aannemer in de grond-, weg- en waterbouw. Het winnen en terugplaatsen van grondstoffen speelt daarbij een centrale rol. Wetering streeft ernaar om voorop te lopen, door te investeren en te innoveren. Dit samen stimuleert de natuurlijke groei die het bedrijf voor ogen heeft. Wetering beschikt over een groot machinepark dat ruimschoots voldoet aan de eisen van deze tijd. Door het geavanceerde materieel, de vakbekwame werknemers en de juiste certificaten is het bedrijf in staat om in al haar werkzaamheden een betrouwbare partner te zijn en de gewenste kwaliteit te leveren.

Bedrijfsbreed
Wetering zal InfraWorks breed in gaan zetten voor alle facetten van het bedrijf en daarmee de momenteel in gebruik zijnde software gaan vervangen. In de eerste fase zullen we ons onder meer richten op:

- Calculatie
- Besteksadministratie
- Planning mens/machine
- Projectadministratie
- Financiële administratie
- Facturatie
- Materieelbeheer
- Uitvoerdersportaal
- Intranet (o.a. urenregistratie) voor eigen + inleen

Later zullen ook de chauffeurs en de medewerkers van het depot (inclusief aangifte LMA) toegang gaan krijgen. Daarmee ontstaat een systeem waarmee Wetering op zeer efficiënte wijze haar bedrijfsvoering integraal zal kunnen ondersteunen. En dat is nu juist het unieke aan InfraWorks.

Implementatie
Door de huidige omstandigheden met het Corona-virus zal de implementatie op afstand gestart worden. Dat vormt geen belemmering leert ondertussen het verloop van de implementatie bij andere bedrijven die onlangs gestart zijn. Voor de implementatie zet BouwInfosys immers alle moderne middelen in waaronder: video-calls met meerdere deelnemers, conference-calls en Fastviewer. Zo weten we zeker dat we de implementatie zo efficiënt mogelijk laten verlopen.

Over InfraWorks
InfraWorks is de meest uitgebreide èn volledig geïntegreerde oplossing voor bedrijven in de infra. Keer op keer wordt dit bewezen als de verschillende oplossingen uit de markt worden vergeleken. Iedere dag wordt bij BouwInfosys gewerkt aan nieuwe functionaliteit en twee keer per jaar krijgen onze klanten een nieuwe versie ter beschikking.

De oplossing voorziet in volledig geïntegreerde functionaliteit voor calculatie (RAW en niet-RAW), besteksadministratie (inclusief raamovereenkomsten en deelopdrachten), werkvoorbereiding, planning, inkoop, projectadministratie, financiële administratie, facturatie, afvalstromen inclusief aansturing weegbrug en aangifte LMA/LNV, ritregistratie, etc. Kijk op deze pagina voor meer info.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...