Van der Wiel Holding

We zijn er bijzonder trots op dat Van der Wiel Holding BV (Infrastructuur, Milieu en Transport) uit Drachten na een uitgebreid selectietraject heeft gekozen voor de integrale invoering van InfraWorks binnen al haar bedrijfsonderdelen.

Van der Wiel Holding BV is met 200 medewerkers en een jaaromzet van € 50 miljoen één van de grotere ondernemingen in Noord-Nederland. Een veelzijdig bedrijf: sterk in transport en handel, de realisatie van infrastructuren en milieuwerken, maar ook in biogas.

Van der Wiel Transport
In meer dan zestig jaar tijd groeide Van der Wiel uit tot een full-service bedrijf in transport en logistiek. Dankzij haar logistieke expertise, modern materieel en specialistische kennis van bouw- en grondstoffen, biedt het bedrijf haar opdrachtgevers een breed scala aan oplossingen rondom transport, logistiek en de handel in grondstoffen.

Van der Wiel Infra & Milieu
De realisatie van projecten op het gebied van civiele techniek, infrastructuur en milieu vraagt vandaag de dag om ervaring, creativiteit én kwaliteit. Van der Wiel Infra & Milieu weet hoe dit werkt. Het bedrijf is als initiatiefnemer, aannemer, partner of uitvoerder betrokken bij grote én kleine projecten. Al meer dan zestig jaar.

Van der Wiel Biogas
Van der Wiel Biogas is specialist in het ontwerpen, realiseren en beheren van biogasinstallaties en onderdelen daarvan. Ze leveren en onderhouden complete biogasinstallaties voor industrie, bedrijf en waterschap. Op basis van de nieuwste technieken en met de inzet van vakmensen.

DBG Bouw- en reststoffen
Dochteronderneming DBG bouw- en reststoffen neemt afvalstromen in en verwerkt deze tot secundaire grond- en bouwstoffen. Hiermee maakt DBG het dienstenaanbod van de gehele keten compleet.

Iedereen in het bedrijf zal gebruik gaan maken van InfraWorks, zowel binnen als buiten en van calculatie tot en met directie. Groot voordeel van InfraWorks is dat alle onderdelen geïntegreerd in één oplossing ondergebracht worden. De doelstelling is om op 1 januari 2021 volledig over te zijn op het nieuwe systeem.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...