Aannemingsbedrijf Van der Zanden

Ook het mooie Aannemingsbedrijf Van der Zanden uit Moergestel heeft gekozen voor de integrale invoering van InfraWorks binnen haar organisatie. Na de overgang zal iedereen in het bedrijf gebruik maken van InfraWorks, van grondwerker tot directie.

Over Van der Zanden
Als de basis goed is, is alles mogelijk. Aannemingsbedrijf Van der Zanden Moergestel BV creëert – letterlijk en figuurlijk, de beste basis voor projecten. Van ontwerp tot en met uitvoering en administratieve afwikkeling, en rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever. Van der Zanden levert vakkundig werk dat zorgvuldig is uitgevoerd. Hierbij wordt overlast voor de omgeving tot een minimum beperkt.

Van der Zanden heeft alles wat nodig is om grond-, weg- en waterbouwprojecten goed en grondig uit te voeren: vakkundig personeel met veel ervaring en degelijk materieel. Van der Zanden werkt ook met zorg en gevoel aan het behoud, beheer en creëren van nieuwe kansen voor landschappen en ecosystemen. Alle medewerkers beschikken over het certificaat Zorgvuldig Handelen in het kader van de Flora- en Faunawet.

InfraWorks
Met de invoering van InfraWorks zal straks iedereen van dezelfde informatie gebruik maken. Van calculatie tot en met facturatie. Dat heeft grote voordelen voor het bedrijf en voor haar klanten. Maar ook voor haar medewerkers. Het boeken van uren gaat via de mobiele telefoon en het schrijven van productie in de weekstaat door de uitvoerder op de tablet. Efficiency en gemak!

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...