Zonnepanelen geïnstalleerd door FDB Techniek

FDB Techniek uit Sint-Annaparochie heeft gekozen voor de invoering van InstallOffice, de beste software voor de installateur in de MKB markt.

FDB (Fries Duurzaam Bedrijf) is een begrip in Noord Nederland als het neerkomt op duurzame installaties. Duurzaamheid en kwaliteit zijn leidend voor de dagelijkse installaties die FDB plaatst en onderhoud. Met een specialisatie op PV- techniek (Zonnepanelen) werken zij dagelijks aan erg mooie projecten in Friesland en omgeving.

Om efficiënter en nog beter gestructureerd te werk te gaan is gekozen voor de invoering van InstallOffice. FDB gaat de software over de gehele breedte van de organisatie inzetten, van calculatie tot administratie. Hiermee gaan zij volledige grip krijgen op in- en verkopen en de status van lopende projecten.

Meer te weten komen over FDB Techniek? Kijk op www.fdbtechniek.nl.

 

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...