Akerbouw kiest BouwWorks

Akerbouw is een bouwkundig aannemer, gespecialiseerd in onderhoudswerk, renovatie en nieuwbouw van villa's. Het is een vooruitstrevend bedrijf wat in 1987 is opgericht en sindsdien een stabiele groei heeft doorgemaakt.

Het bedrijf was toe aan een integrale oplossing voor de aansturing van haar processen. Na een aantal verkennende gesprekken en een aantal uitgebreide demonstraties is de definitieve keuze gevallen op BouwWorks. Iedereen in het bedrijf gaat met de oplossing werken, zowel binnen als buiten.

De implementatie gaat al snel van start want het bedrijf wil met een paar maanden operationeel zijn met de nieuwe oplossing.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...