Onlangs vond de release van de nieuwe versie van de UrenApp voor Bouw-, Infra- en InstallOffice plaats. De nieuwe versie is beschikbaar in de app store voor IOS en Android.

Aanpassingen
De nieuwe UrenApp heeft, naast een aantal technische verbeteringen en een nieuwe ‘look’, ook toevoegingen voor nóg meer gebruikersgemak. Zo heeft de UrenApp extra gebruikers-instellingen gekregen, is het invoeren van directe en indirecte uren vereenvoudigd en is bijvoorbeeld een kopieer-functie toegevoegd. Dit is slechts een greep uit alle aanpassingen die beschikbaar zijn in de nieuwe versie.

Voordelen UrenApp
De UrenApp stelt de buitendienst- en bouwplaatsmedewerker in staat uren in te voeren en te fiatteren met een smartphone of tablet (IOS of Android). De uren worden digitaal aangeleverd op de servicebon of rechtstreeks naar de weekurenstaat geboekt. Indien gewenst kan de uitvoerder of projectleider de uren van de medewerker controleren en fiatteren in het Uitvoerdersdagboek. Met de UrenApp neemt u afscheid van de papieren weekstaat.

De UrenApp brengt de medewerkers op kantoor en buiten dus meer gemak in het verwerken van de uren. Waar voorheen een urenbriefje door de medewerker ingevuld en ingeleverd moest worden op kantoor, gaat dit nu allemaal digitaal met een app. Als de medewerker de uren fiatteert, zijn de gegevens direct zichtbaar in Bouw-, Infra- of InstallOffice en kan de administratie de uren direct verwerken. Dit is minder foutgevoelig en levert een forse tijdswinst op. De UrenApp is een tijd- en papier besparende investering die zich snel terugverdient.

Interesse?
Heeft u interesse om de UrenApp in te zetten binnen uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze accountmanagers. Zij vertellen u graag meer over de voordelen van het gebruik van de UrenApp. Neem contact op via 088 – 2 444 600 of info@bouwinfosys.nl.

 

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...