Ruigrok Nederland

We zijn er trots op dat Ruigrok Nederland heeft gekozen voor de invoering van InstallWorks. Het bedrijf maakte afgelopen jaar de afweging tussen verschillende systemen en koos uiteindelijk voor de beste: InstallWorks.

Belangrijke zaken komen daarmee beschikbaar voor het bedrijf. Iedereen gaat toegang krijgen tot de applicatie, zowel binnen als buiten. Intranet, mobiele werkbon en later wellicht ook de klanten via het klantportaal van InstallWorks. Vanzelfsprekend zal het gehele proces worden ondergebracht in InstallWorks, van calculatie t/m facturatie.

Over Ruigrok
Ruigrok Nederland is totaalleverancier in terreinbeveiliging. Veiligheid en vertrouwen spelen in de huidige wereld een belangrijke rol.  Als er één bedrijf is die zich dat realiseert, is het Ruigrok. Al vanaf 1846 weet Ruigrok hekwerk zich te onderscheiden in beveiliging, toegangstechniek, vertrouwen, innovatie en service. Van kleuterschool tot ambassade, van boerenerf tot containerterminal: bij Ruigrok is uw opdracht in veilige en vertrouwde handen.

Ruigrok Hekwerk beschikt over een landelijk opererende 24 uurs servicedienst op het gebied van hekwerk, poorten, deuren, tourniquets en toegangssystemen zoals slagbomen, roadblockers en bollards.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...