Hellinga Steenwijk

Afgelopen maand heeft ook Hellinga uit Steenwijk gekozen voor de integrale invoering van InfraWorks binnen haar organisatie ter vervanging van de bestaande systemen. Iedereen in het bedrijf gaat gebruik maken van InfraWorks, van calculatie tot chauffeur, van administratie tot grondbank/weegbrug.

Hellinga heeft een divers aanbod van diensten van bodemsanering tot het inzamelen van afval: bodemsanering, infra, containerverhuur, transport en logistiek, gladheidbestrijding, sloopwerken, grondstromen en grondbank, inzamelen en verwerking van afvalstromen (recycling), zand -en grondwinning en het herstellen, aanleggen en onderhouden van watergangen, rietlanden en bospaden.

De implementatie van InfraWorks is inmiddels van start gegaan.

Over Hellinga
Al meer dan 60 jaar is het familiebedrijf Hellinga ervaren in het ondernemen. In de afgelopen jaren zijn de werkzaamheden van het bedrijf verbreed naar onder andere infra,- sloop,- (bodem)saneringswerken en gladheidbestrijding. Daarnaast heeft het bedrijf op het industrieterrein een recycling waar bedrijven en particulieren hun afvalstromen kunnen storten. Maar bedrijven en particulieren kunnen hier ook terecht voor het halen van zand, granulaten, betonproducten (tuin)grond en compost.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...