Wallaard

Een van onze nieuwe InfraOffice klanten is Aannemers- en Groenbedrijf Wallaard uit Noordeloos. Dit bedrijf is werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw, de civiele betonbouw en aanleg en onderhoud van de (semi-) openbare ruimte.

Kenmerkend voor Aannemers- en Groenbedrijf Wallaard zijn de veelzijdigheid en flexibiliteit; ze spelen actief in op vragen uit de markt en volgen nieuwe ontwikkelingen nauwgezet. Opdrachtgevers streven steeds vaker naar integratie van werkzaamheden. Het uitbesteden van opdrachten aan één partij biedt voordelen op organisatorisch, technisch én financieel gebied. Dit is dan ook iets waarin Aannemers- en Groenbedrijf Walaard zich onderscheidt in de markt.

Na een gedegen oriëntatietraject en het brengen van een referentiebezoek aan InfraOffice klant Aannemingsbedrijf De Vries Werkendam B.V. heeft Aannemers- en Groenbedrijf Wallaard gekozen voor InfraOffice. Zij zullen onze totaaloplossing gaan inzetten in combinatie met de UrenApp voor de medewerkers buiten en de scan- en herkensoftware van WhiteVision.

Aannemers- en Groenbedrijf Wallaard bevindt zich nu midden in het implementatietraject zodat zij per 1 januari 2020 geïntegreerd kunnen gaan werken met de software van BouwInfosys.

Klik hier voor meer informatie over Aannemers- en Groenbedrijf Wallaard.

 

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...