AH Vrij kiest InfraWorks

We zijn er trots op dat ook AH Vrij na een uitgebreide selectie waarin meerdere oplossingen de revue zijn gepasseerd heeft besloten om met InfraWorks - de meest uitgebreide ERP oplossing voor bedrijven in de infra - te gaan werken.

Groen, grond en infra. Dat zijn de drie terreinen waarop AH Vrij uit Wateringen zich in ruim zestig jaar heeft ontwikkeld tot een betrouwbare partner van onder meer gemeenten, provincies, ingenieursbureaus en aannemers.

AH Vrij is een familiebedrijf met korte lijnen, waar de klant centraal staat. Duurzaamheid is verweven in haar bedrijfsvoering. De opdrachtgever kan bovendien rekenen op kwalitatief goed werk en een flexibele aanpak. Met een uitgebreid, modern machinepark en ervaren medewerkers wordt elke klus naar tevredenheid opgeleverd.

InfraWorks zal voor het gehele bedrijf worden ingezet, van calculatie tot en met de weegbrug. Iedereen in het bedrijf gaat gebruik maken van de oplossing, zowel binnen als buiten.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...