Zoeken en vinden op onze website

Cornelissen Aannemingsbedrijf kiest voor BouwWorks

We zijn er trots op dat ook Cornelissen Aannemingsbedrijf uit Zeeland na meerdere demonstraties en gesprekken heeft gekozen voor de integrale invoering van BouwWorks binnen haar organisatie. Iedereen in het bedrijf gaat gebruik maken van de oplossing.

Over Cornelissen Aannemingsbedrijf
We schrijven 1949: Kees Cornelissen start een bouwbedrijf dat gaat helpen de ergste woningnood te lenigen. Nu, ruim zeventig jaar later, bouwt, verbouwt en onderhoudt het bedrijf nog steeds woningen. Maar ook bedrijfsgebouwen, voor opdrachtgevers door het hele land. En nog altijd onder het motto van Kees Cornelissen: ‘Werken om er vanaf te komen, niet om aan de gang te blijven’.

De uitspraak is tekenend voor de nononsense mentaliteit die het bedrijf ook nu nog kenmerkt: aanpakken en de klant centraal stellen. Het lijkt een typische benadering uit een modern marketingconcept, maar bij Cornelissen aannemingsbedrijf doen ze al zeven decennia niet anders. Vakbekwaamheid, inzet van eigen personeel, ruime praktijkervaring en betrokkenheid van haar honderd medewerkers, dat is wat de relaties van Cornelissen waarderen.

Met eigen projectbegeleiders, calculators en timmerfabriek heeft Cornelissen de kennis in huis; dat maakt het bedrijf flexibel en veelzijdig. Cornelissen werkt daarbij desgewenst met turnkey-projecten en op bescheiden schaal ontwikkelt het bedrijf projecten zelf. Voor opdrachtgevers is de organisatie helder. Projectbegeleiders zijn elk voor hun eigen project, die specifieke opdracht, verantwoordelijk. Opdrachtgevers hebben daardoor één vast aanspreekpunt. Binnen de bouwteams zijn de lijnen kort en handelt men snel. Vergaderen is nuttig en nodig, maar in de bouwwereld zien ze liever ‘de handen uit de mouwen…’

Cornelissen aannemingsbedrijf beheerst deze discipline, of het nu gaat om het realiseren van bedrijfsgebouwen met kantoorruimten of een showroom, het aanleggen van bergbezinkbassins of het inrichten van groothandels- of bedrijfsverzamelgebouwen. Deze projecten voert het bedrijf zelfstandig of in bouwteams uit waarbij deze ook als turnkey-project kunnen worden verricht. Cornelissen ontwikkelt op bescheiden schaal ook zelf projecten.

BouwWorks
Cornelissen was toe aan een verdergaande automatisering van haar processen. Bovendien was er behoefte aan centrale rapportage over de verschillende bedrijven heen. BouwWorks biedt die mogelijkheden en nog veel meer. Iedereen in het bedrijf gaat gebruik maken van de oplossing. Calculatie, werkvoorbereiding, planning, uitvoering, administratie, projectleiders/uitvoerders en natuurlijk de vaklieden in het onderhoud.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op de website: https://www.cornelissenbouw.nl

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...