Zoeken en vinden op onze website

Huizer Bouw kiest voor BouwWorks

Huizer Bouw richt zich met name op onderhouds- en renovatieprojecten op het gebied van de vastgoedzorg. Woningbouwverenigingen, overheidsopdrachtgevers en vastgoedbeleggers behoren tot haar dagelijkse opdrachtgevers.

Huizer Bouw heeft zich gespecialiseerd op het gebied van renovatie, groot onderhoud en contractonderhoud. Met ruim 110 vaklieden onderhoudt Huizer Bouw dagelijks het vastgoed van haar opdrachtgevers. Dit vastgoed behelst onder andere meer dan 50.000 vhe’s in Zuid-Holland!

Efficiency
De enorme hoeveelheid bonnen die dagelijks verwerkt worden moeten vanzelfsprekend zo efficiënt mogelijk afgehandeld worden. BouwWorks gaat het bedrijf daarmee naar het "next level" brengen. Ketenintegratie met opdrachtgevers, klantportalen voor inzicht in stand van het bonnenwerk, mobiele werkbon voor de vakmensen met volledige integratie met het grafisch planbord. Allemaal gericht op efficiënt afhandelen van bonnen!

BouwWorks
De keuze voor BouwWorks was relatief snel gemaakt. De demonstratie alsmede de sterke referentieverhalen op dit vlak zorgden voor een overtuigende keuze voor BouwWorks. Iedereen in het bedrijf gaat gebruik maken van de oplossing. Alle medewerkers op kantoor en natuurlijk alle medewerkers buiten.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op de website: https://www.huizerbouw.nl

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...