Zoeken en vinden op onze website

Spijkerman Solutions kiest voor BouwWorks

Spijkerman Prefab Beton is specialist in het maken en plaatsen van prefab betonnen behuizingen en trafostations. In die behuizingen staat alles wat u nodig heeft om netwerken aan te sluiten. Zoals netwerken voor gas, elektriciteit, telecommunicatie en meet- en regelsystemen voor bijvoorbeeld de spoorwegen of gemalen.

Prefab utiliteitsbouw en woningbouw
Het bedrijf levert de prefab behuizingen kant en klaar op, alleen de aan- en afvoer hoeft nog aangelegd te worden. Daarnaast levert Spijkerman prefab betonelementen voor allerlei toepassingen: voor industrie én voor woningbouw.

Aannemingsbedrijven, installatiebedrijven, energieleveranciers, telecomaanbieders, waterschappen, civieltechnische organisaties en overheden ervaren Spijkerman als een betrouwbare en klantgerichte organisatie die niet alleen producten levert, maar vooral praktische oplossingen verzorgt.

Spijkerman Telecom Solutions
Glasvezel heeft de toekomst. Snellere en betere verbindingen. Iedereen in Nederland heeft er recht op. Spijkerman Telecom Solutions ondersteunt daarom de telecombranche bij de uitrol van glasvezelnetwerken. Spijkerman levert daarvoor bijvoorbeeld een verdelingsgebouw dat zo compleet mogelijk is. Alle voorbereidingen voor de aansluitingen (passieve gedeelte) zitten er al in. Die zorgen voor verdere verdeling van glasvezel naar de woningen. De PoP wordt sleutelklaar geplaatst en opgeleverd.

Het nieuwste product van Spijkerman Telecom Solutions is de prefab mastfundering waarop zendmasten worden geplaatst. Weken wachten totdat het beton is uitgehard? Niet meer nodig dankzij deze vinding: prefab betonplaten die met elkaar worden verbonden zodat ze even sterk zijn als ter plekke gestorte betonplaten. Het voordeel: Spijkerman zet in 1 week zendmast én betonfundering neer. Dankzij deze innovatieve oplossing en een perfecte planning. Dat scheelt veel tijd en geld.

BouwWorks
Spijkerman was toe aan verdere integratie en optimalisatie van haar processen. Na uitgebreide demonstraties koos Spijkerman voor BouwWorks, de ERP oplossing van BouwInfosys voor projectmatig werkende bedrijven in de bouw. De doelstelling is dat iedereen binnen het bedrijf gebruik gaat maken van BouwWorks, van calculatie t/m facturatie.

Kijk voor meer informatie over de bedrijven op hun website: https://spijkermanbv.nl/ 

    

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...