Sign Security Systems uit Dordrecht heeft gekozen voor de invoering van InstallOffice. Op dit moment zijn wij samen druk bezig met de implementatie en volgt spoedig de livegang.

Het bedrijf richt zich op de (brand)veiligheid van de (petro)chemische industrie, utiliteit gebouwen en woon(zorg)complexen. De expertise ligt vooral op sprinkler- en deluge systemen, schuimblussystemen alsmede gasblusinstallaties en brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

Sign Security Systems is een CCV erkend sprinklerinstallateur en brandmeld- en ontruimingsinstallatie bedrijf en wil haar klanten ontzorgen door het aanbieden van een totaalpakket van installaties, geplaatst door vakkundig personeel.

Ze hebben voor InstallOffice gekozen omdat ze hiermee betere handvatten hebben op hun dagelijkse werkzaamheden. Door het gebruik van InstallOffice zal er beter zicht en grip zijn op lopende projecten en het inkoop- en verkoopproces wat hier bij komt kijken.

Meer te weten komen over Sign Security Systems? Ga naar de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...