Zoeken en vinden op onze website

De afgelopen maanden heeft de ontwikkeling van onze nieuwste versie 2019.1 van Bouw-, Infra- en InstallWorks centraal gestaan. De kracht van onze ontwikkeling is dat wij het productiesysteem van kopgroep klanten mee laten draaien op pre releases. Zo ontstaat beter gevalideerde software.

Wij bedanken onze kopgroep klanten Constructif, PitPoint, Emergo en Vroom Funderingstechnieken voor hun feedback tijdens de ontwikkeling van release 2019.1.

Release 2019.1 biedt weer veel mooie nieuwe functionaliteiten die wij graag aan onze klanten presenteren. Voor versie 2019.1 is besloten de versie op twee manieren aan u te presenteren. Op donderdag 16 mei 2019 organiseren wij bij ons op locatie een releasemiddag waarop wij alle nieuw beschikbare functionaliteiten uit versie 2019.1 aan u presenteren. Op woensdag 22 mei zullen wij een interactieve webinar uitzenden zodat u deze kunt volgen vanaf uw eigen werkplek. Na afloop van beide presentaties zal er een online video beschikbaar worden gesteld, zodat u de presentatie (nogmaals) kunt bekijken.

Enkele highlights uit versie 2019.1

  • Volledig vernieuwd workflow- en fiatteringsproces
  • Digitaal ondertekenen van inkoopcontracten
  • Nieuwe dashboardfunctionaliteiten zoals onder andere grafieken met openstaande posten en omzet debiteuren/crediteuren
  • Ondersteuning Sales005 opdrachtberichten (gebruikers BouwWorks)

Bovengenoemde onderwerpen zijn slechts een greep uit hetgeen aan u gepresenteerd zal worden.

Aanmelden*
U kunt uzelf en/of een collega via het inschrijfformulier aanmelden voor de bijeenkomst, webinar of het ontvangen van de video.

Klik hier voor het online inschrijfformulier

Vul alle gegevens in en vink de gewenste optie aan. Om verwarring te voorkomen dient het formulier per persoon, apart ingevuld te worden. Aanmelden kan uitsluitend door middel van het inschrijfformulier. Inschrijvingen per email worden niet in behandeling genomen. U zult na het invullen van het formulier een bevestiging ontvangen. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

*Uitsluitend voor gebruikers van onze Bouw-, Infra- en InstallWorks. BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...