Knipscheer Infra Groep kiest voor InfraWorks

Na een uitgebreide selectie waarbij alle grote oplossingen nauwkeurig zijn vergeleken heeft Knipscheer Infra Groep gekozen voor de invoering van InfraWorks binnen haar werkmaatschappijen ter vervanging van het momenteel in gebruik zijnde Metacom van Van Meijel.

Knipscheer Infrastructuur BV is een middelgroot bedrijf op het gebied van grond-, weg- en (water)bouwkundige werken en civiele betonbouw met een jaaromzet van ruim twintig miljoen euro. Samen met dochterbedrijven Knipscheer Rail-Infra en Knipscheer Infra-Clean zijn er circa 120 medewerkers in dienst.

Naast de aanleg van rioleringen, straatwerk, asfaltconstructies en uitvoering van grondwerk en onderhoudswerk is het bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van gefigureerde en vloeistofdichte betonvloeren, realisatie van civiele betonconstructies en specifiek infrastructureel schoonmaakwerk (Knipscheer Infra-Clean). In opdracht van ProRail wordt door Knipscheer ook rondom het spoor gewerkt in het gehele land (o.a. aanleg stations en geluidsschermen).

InfraWorks
De keuze voor InfraWorks is gemaakt na uitgebreide vergelijking van de oplossingen in de markt. InfraWorks is de meest uitgebreide ERP oplossing voor bedrijven in de infra. De doelstelling is dat iedereen binnen het bedrijf toegang gaat krijgen tot de nieuwe applicatie, zowel binnen als buiten.

Kijk voor meer informatie over Knipscheer Infra Groep op de website.

Knipscheer Infra Groep

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...