Toekomst maken we samen! Dat is de missie van onze nieuwste InfraOffice klant Jac Barendregt B.V. Dit ambitieuze familiebedrijf is gevestigd in Rhoon en al sinds 1964 actief op het gebied van grond-, weg- en waterbouwprojecten.

De onderscheidende kracht van Jac Barendregt is zichtbaar in het totaalpakket dat zij hun klanten bieden. Ze zijn niet alleen gespecialiseerd in hoofd- en onderaanneming van grond-, weg- en waterbouwprojecten. Ook voor machineverhuur, transport, groenvoorziening en onderhoud bent u bij Jac Barendregt aan het juiste adres.

Net als Jac Barendregt biedt ook BouwInfosys een totaalpakket aan haar klanten. Met de keuze voor InfraOffice met de volledig geïntegreerde planningsmodule heeft Jac Barendregt een mooi stuk gereedschap in handen genomen ter ondersteuning van haar processen.

Kijk voor meer informatie over de bedrijven op de website van Jac Barendregt B.V. 

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...