Van der Worp - BouwWorks

Weer een mooie aannemer die kiest voor onze BouwWorks oplossing: Aannemersbedrijf Van der Worp uit Haarlem. Het bedrijf voert verbouwingen, nieuwbouw, onderhoudswerkzaamheden en restauraties uit.

Aannemersbedrijf Van der Worp maakt al jaren gebruik van een eigen maatwerkoplossing voor de aansturing van haar processen maar was nu op zoek naar een oplossing waarmee het hele bedrijf kon worden aangestuurd, zowel binnen als buiten. Na meerdere gesprekken en demonstraties is uiteindelijk de keuze gevallen op BouwWorks.

BouwWorks zal integraal worden ingezet, dat wil zeggen dat iedereen binnen het bedrijf toegang gaat krijgen tot de oplossing. Van directie tot administratie, van calculator tot vakman, zowel binnen als buiten.  

Over het bedrijf
Aannemersbedrijf Van der Worp B.V. is in 1934 opgericht en is een echt familiebedrijf. Sinds 2001 wordt het bedrijf geleid door de vierde generatie. De huidige directeur is Marcel van der Worp.

Kijk voor meer informatie over de bedrijven op hun website: Aannemersbedrijf Van der Worp.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...