Zoeken en vinden op onze website

Van der Steeg - BouwWorks

Mooi nieuws zo vlak voor de feestdagen: ook nieuwbouw aannemer Van der Steeg Bouw & Ontwikkeling uit Genemuiden kiest voor integrale invoering van BouwWorks voor de ondersteuning van haar processen.

Van der Steeg Bouw & Ontwikkeling is een ontwikkelende aannemer waar projectmatige woningbouw en zorgbouw de boventoon voeren. Als bouwbedrijf ontwikkelt en bouwt Van der Steeg unieke projecten. Van projectmatige woningbouw tot zorgbouw. Dat doen het in nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers, zoals overheden, woningcorporaties en zorginstellingen.

De doelgroep – denk aan starters, gezinnen, doorstromers en senioren – staat daarbij centraal en als bouwbedrijf vervult Van der Steeg een spilfunctie in het volledige traject. Van het plan tot en met de complete ontwikkeling en realisatie. Eén partner voor het totale bouwtraject. Want daarin ligt de kracht van Van der Steeg: niet alleen meedenken, maar ook doen. Dat maakt het bedrijf bijzonder. Al 100 jaar.

Selectietraject en keuze voor BouwWorks
Van der Steeg heeft een uitvoerig selectietraject doorlopen onder begeleiding van Martin Meulendijk (Averas Consultancy). Eerst zijn de interne processen in kaart gebracht en daarna zijn de diverse oplossingen in de markt met elkaar vergeleken. Na meerdere demonstraties en gesprekken is uiteindelijk de voorkeur gegeven aan BouwWorks.

Zowel de oplossing BouwWorks als de organisatie BouwInfosys bleken het beste te passen bij Van der Steeg. Belangrijkste onderdelen waarop de keuze is gebaseerd zijn kopersbegeleiding (met kopersportaal voor de kopers), projectbewaking en de brede basis van BouwWorks.

Kijk voor meer informatie over de bedrijven op hun website: Van der Steeg Bouw & Ontwikkeling.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...