Zoeken en vinden op onze website

BouwInfosys wenst al haar klanten, samenwerkingspartners, medewerkers en overige betrokkenen fijne feestdagen toe en een voorspoedig 2019. Proost op een fijne samenwerking in het nieuwe jaar!

In verband met de feestdagen zijn wij gesloten van maandag 24 december tot en met dinsdag 1 januari! Op donderdag 27 en vrijdag 28 december en van woensdag 2 tot en met vrijdag 4 januari is de Servicedesk bereikbaar, maar met een beperkte bezetting. Vanaf maandag 7 januari zijn we weer op onze reguliere tijden bereikbaar. 

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...