Zoeken en vinden op onze website

Installatiebedrijf J&J Techniek is in 1996 begonnen, destijds als eenmanszaak. In 2002 heeft dhr. M. Niemeijer het stokje van zijn vader overgenomen en heeft hij het opgebouwd tot het bedrijf dat er vandaag de dag staat. 

In 2013 zijn ze een partnership gestart met een aantal toonaangevende fabrikanten in de W-techniek. Dit was voor J&J Techniek ook hét uitgelezen moment om hun 24 uursservice te starten. Deze service is een schot in de roos geweest en heeft mede voor het grote succes van J&J Techniek gezorgd. De module ‘Service & Onderhoud’ van InstallOffice wordt dan ook met open armen ontvangen door de serviceafdeling.

J&J Techniek gaat InstallOffice in haar volle breedte inzetten. Van calculeren tot factureren. Naast het verrijken van het kantoorpersoneel zullen ook de monteurs worden uitgerust met een digitale werkbon. Dit ondersteunt hen in het snel en vakkundig installeren en onderhouden van o.a. CV, airco of koelinstallatie, ventilatie of klimaatinstallatie en dak- en zinkwerk. Dit alles om, ondanks de groei, de hoge kwaliteitsnormen te blijven waarborgen en de klanten 100% tevreden te houden.

Voor meer informatie over J&J Techniek verwijzen wij u naar de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...