Van 4 tot en met 6 februari 2020 zijn wij aanwezig op de Infra Relatiedagen Hardenberg. Het netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt. Als softwareleverancier van hét totaalpakket voor Infra bedrijven kunnen wij natuurlijk niet ontbreken deze dagen. Ons standnummer is 636. 

Een toegangsticket kunt u hier gratis aanvragen.Van 12 t/m 15 januari 2021 zal de hele infrasector zich weer op de vakbeurs InfraTech in Ahoy Rotterdam verzamelen. Als vooraanstaande leverancier met honderden klanten in de branche zal BouwInfosys natuurlijk niet ontbreken. Zelfs het standnummer is al bekend: 1.401 in Hal 1.

De beurs in 2019 telde circa 550 exposanten en ruim 20.000 bezoekers uit heel Nederland en omringende landen. BouwInfosys was daar vanzelfsprekend ook met een fraaie stand aanwezig. Voor een sfeerimpressie van die beurs verwijzen wij u naar onze video. 

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...