Zoeken en vinden op onze website

Van 12 t/m 15 januari 2021 zal de hele infrasector zich weer op de vakbeurs InfraTech in Ahoy Rotterdam verzamelen. Als vooraanstaande leverancier met honderden klanten in de branche zal BouwInfosys natuurlijk niet ontbreken. Zelfs het standnummer is al bekend: 1.401 in Hal 1.

De beurs in 2019 telde circa 550 exposanten en ruim 20.000 bezoekers uit heel Nederland en omringende landen. BouwInfosys was daar vanzelfsprekend ook met een fraaie stand aanwezig.

Voor een sfeerimpressie van die beurs verwijzen wij u naar onze video. 

BouwInfosys op de InfraTech 2019

Van 15 t/m 18 januari 2019 verzamelde de hele infrasector zich op de vakbeurs InfraTech in Ahoy Rotterdam. Hoofdthema’s op de beursvloer waren: infrastructuur, water, openbare ruimte & mobiliteit, riolering en infra innovaties.

De beurs telde circa 550 exposanten en ruim 20.000 bezoekers uit heel Nederland en omringende landen. BouwInfosys was wederom met een fraaie stand aanwezig op deze beurs.

Voor een sfeerimpressie van de beurs verwijzen wij u naar onze video. 

BouwInfosys op de InfraTech 2019

De internationale BouwBeurs is de tweejaarlijkse ontmoetingsplaats waar bouwend Nederland bij elkaar komt. Hier maakt u kennis met onze nieuwe producten en doet u de kennis en contacten op die u nodig heeft.

BouwInfosys was net als de voorgaande edities ook dit keer weer aanwezig met een fraaie stand. Op onze stand (E069) in hal 8 werden de nieuwste versies van onze software gedemonstreerd.

Voor een sfeerimpressie van de beurs verwijzen wij u naar onze video.

BouwInfosys op de BouwBeurs 2019

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...