Zoeken en vinden op onze website

Installatiebedrijf J&J Techniek is in 1996 begonnen, destijds als eenmanszaak. In 2002 heeft dhr. M. Niemeijer het stokje van zijn vader overgenomen en heeft hij het opgebouwd tot het bedrijf dat er vandaag de dag staat. 

In 2013 zijn ze een partnership gestart met een aantal toonaangevende fabrikanten in de W-techniek. Dit was voor J&J Techniek ook hét uitgelezen moment om hun 24 uursservice te starten. Deze service is een schot in de roos geweest en heeft mede voor het grote succes van J&J Techniek gezorgd. De module ‘Service & Onderhoud’ van InstallOffice wordt dan ook met open armen ontvangen door de serviceafdeling.

J&J Techniek gaat InstallOffice in haar volle breedte inzetten. Van calculeren tot factureren. Naast het verrijken van het kantoorpersoneel zullen ook de monteurs worden uitgerust met een digitale werkbon. Dit ondersteunt hen in het snel en vakkundig installeren en onderhouden van o.a. CV, airco of koelinstallatie, ventilatie of klimaatinstallatie en dak- en zinkwerk. Dit alles om, ondanks de groei, de hoge kwaliteitsnormen te blijven waarborgen en de klanten 100% tevreden te houden.

Voor meer informatie over J&J Techniek verwijzen wij u naar de website.