Zoeken en vinden op onze website

Release 2018.2

Ieder jaar brengen we twee (!) nieuwe releases van onze BouwWorks, InfraWorks en InstallWorks oplossing uit. Altijd volgens een vast patroon en altijd boordevol vernieuwingen en natuurlijk op basis van de nieuwste technieken.

Iedere nieuwe versie zit altijd boordevol nieuwe functionaliteit. Dat is teveel om op te noemen en zou natuurlijk ook wat van de verrassing tijdens de presentaties wegnemen. Maar een paar belangrijke nieuwe onderdelen willen we u niet onthouden:

Drag-and-drop dashboards
Uniek in deze versie is het kunnen definiëren van meerdere dashboards per gebruiker. De dashboards kunnen bovendien drag-and-drop worden samengesteld waarbij ieder blokje (bijvoorbeeld grafiek of lijst) ook nog eens in breedte kan variëren. Zo kan een grafiek eenvoudig over twee of meer kolommen worden verdeeld.

Drag-and-drop dashboard
Drag-and-drop dashboard. Sleep de app eenvoudig op de gewenste plaats.

Renovatiemodule!
Voor aannemers en installateurs die te maken hebben met renovaties (zowel grootschalig als enkele stuks) is een prachtige renovatiemodule toegevoegd aan de software. De module voorziet in een bewonersportaal, in renovatiebeheer met opties voor de bewoners, in opnames op de tablet en in een grafische renovatieplanning voor de uitvoering. Deze planning vormt ook direct de basis voor de communicatie naar de bewoners via het bewonersportaal. Wat komen we wanneer doen tijdens de renovatie, wat wordt van u als bewoner verwacht, etc. 


Keuze van optie voor de bewoner inclusief gevolgen voor de huur.

Presentaties
Om er voor te zorgen dat alle gebruikers gelegenheid hebben om naar de nieuwe versie te komen kijken verdelen we dat per branche en over meerdere dagen. Het was goed om te zien dat er weer zoveel bedrijven kwamen kijken naar al het moois er weer is gemaakt. De presentaties zijn gehouden op:

- Maandag 12 november 2018 : BouwWorks Opleidingen
- Dinsdag 13 november 2018 : InfraWorks
- Woensdag 14 november 2018 : BouwWorks
- Donderdag 15 november 2018 : InstallWorks

Inschrijven voor januari
De volgende presentaties staan medio januari gepland. Heeft u zich al ingeschreven / aangemeld? Bel 088-2444600 of mail naar info@bouwinfosys.nl en u krijgt een uitnodiging om in te schrijven.