Zoeken en vinden op onze website

OM Bouwgroep

Bij OM Bouwgroep te Zaandam worden sinds enige tijd de uren van de buitendienst medewerkers volledig digitaal geregistreerd en administratief verwerkt waarmee het papieren urenbriefje definitief verleden tijd is. Geen papieren urenbriefjes meer die kwijtraken en rondslingeren en het handmatig berekenen van gewerkte uren is ook verleden tijd.

Marcel Schaap directeur van OM Bouwgroep licht toe:
Al onze buitendienst medewerkers en een deel van de binnendienst medewerkers binnen OM Bouwgroep zijn op hun smartphone uitgerust met de UrenApp van BouwOffice.  Hierop zijn alle projecten die op dat moment in uitvoering zijn oproepbaar of beschikbaar. Onze mensen kunnen zo per dag hun uren registreren, controleren of ze 8 uur per dag verantwoord hebben, 40 uur per week en na fiattering worden de uren direct verwerkt in de weekstaat van BouwOffice en gecontroleerd door de projectleiders. Na goedkeuring verwerkt de administratie de uren definitief t.b.v. de aanlevering aan de loonadministratie van SCAB.

Marcel voegt toe dat het voor praktisch ingestelde mensen wel een hele verandering was maar nu is iedereen zowel buiten als de administratie er heel gelukkig mee en is het een prima investering geweest die snel terug verdiend zal zijn. Marcel durft zelfs voorzichtig aan te geven dat het een tijdbesparing heeft opgeleverd van wel 65 tot 70%.

Bij OM Bouwgroep worden de uren direct verwerkt in de weekstaat maar middels een instelling kunnen de uren ook door de uitvoerders in het uitvoerdersdagboek gecontroleerd en gefiatteerd worden waarna de uren worden verwerkt in de weekstaat.

Leuke bijkomstigheid van de UrenApp is dat de buitendienst medewerkers bij het afhalen van materialen aan de balie van de leverancier het project nummer bij de hand hebben zodat de leverancier de factuur kan sturen inclusief het projectnummer waar de administratie ook weer voordelen aan heeft.

De UrenApp is beschikbaar voor zowel IOS als Android.